Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(Download) "MĂ€nnen i Kreml" by Michail Zygar * eBook PDF Kindle ePub Free

MĂ€nnen i Kreml

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: MĂ€nnen i Kreml
  • Author : Michail Zygar
  • Release Date : January 11, 2017
  • Genre: Politics & Current Events,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1313 KB

Description

Vad ligger bakom politiken i Vladimir Putins Ryssland? Hur fattas besluten?
För att fÄ svar pÄ dessa frÄgor gick journalisten Michail Zygar direkt pÄ kÀrnan Putins innersta krets. Genom sina kontakter kunde han genomföra unika intervjuer med ledande ryska politiker, beslutsfattare och oligarker av idag och igÄr. Det tog mÄnga Är att fÄ dem att prata öppet, men till slut började de berÀtta.
Resultatet Àr en avslöjande skildring av spelet i maktens korridorer under Putins styre. Zygar vÀrjer sig mot bilden av Putin som en slug marionettspelare bÄde den demoniserade versionen som framhÄlls i vÀst och den dyrkande versionen som propageras i rysk statlig media. I stÀllet gör han utifrÄn de fakta han fÄr fram en saklig beskrivning av hur beslutsfattandet i Kreml faktiskt gÄtt till. Och de politiska besluten framstÄr som allt annat Àn planerade, utan i hög grad kortsiktiga taktiska svar pÄ yttre hÀndelser ofta utan logik, konsekvens eller strategiska mÄl.
MÀnnen i Kreml Àr en bladvÀndare om det moderna Rysslands politiska historia. Boken Àr redan en internationell succé och bör lÀsas av alla som vill förstÄ vart Ryssland Àr pÄ vÀg och varför.


Download Books "MĂ€nnen i Kreml" PDF ePub Kindle